Tractari Auto Sebes:
Servicii Profesionale la Indemana Ta!

Descoperă serviciile profesionale de tractari auto în Sebes oferite de noi. Suntem echipa ta de încredere, pregătită să intervină rapid și eficient oriunde in zona Sebes. Beneficiază de asistență de calitate la prețuri competitive.

Transport Autoturisme pe Platforma

Ai probleme cu autoturismul? Dacă eșți in zona Sebesului sau in imprejurimi ne poți contacta acum. Ajungem în cel mai scurt timp pentru a-ti oferi asistență la orice ora.

Tractari Auto Comfort-45

Asistență rutieră și depanare autoturisme

Probleme cu mașina? Te ajutăm să o repari la un service partener in cel mai scurt timp. Iti oferim asistentă pentru tractare la cel mai apropiat service partener.

Transport pasageri și închiriere auto

Știm cât de important este să ajungi la destinație în timp util, de aceea îți oferim serviciul de transport la destinație sau posibilitatea de închirierea auto prin partenerii noștri

Disponibili 24/7 de peste 3 ani – Servicii de Tractari Auto 

Tractări Comfort este un serviciu de asistență rutieră NON STOP, oferit de compania Trans Duo Logistik Zentrum SRL din Sebeș, Jud. Alba.

Serviciul de asistență rutieră NON-STOP, oferit de Trans Duo Logistik Zentrum SRL în Sebeș, este mereu la dispoziția ta. Având conexiune directă la nodul rutier Sebeș, echipa noastră ajunge rapid la locația ta pentru a-ți oferi asistența necesară.

Indiferent dacă ai nevoie de o simplă tractare la primul service, de transport pasageri către cazare sau de un transport special, suntem pregătiți să te ajutăm! Noi suntem aici să-ți oferim soluții rapide și profesionale pentru orice situație rutieră.”

Te bucuri de beneficii

Posibilitate cazare

Oferim cazare prin intermediul partenerilor noștri locali până la remedierea defecțiunilor apărute în timpul călătoriei.

Verifica Disponibilitate

Taxi pentru pasageri

Ajungi la destinație în cele mai bune condiții de siguranță și comfort la bordul SUV-urilor noastre marca Mercedes.

Contacteaza-ne

Rent A Car

Nu ai motive îți anulezi vacanță! Prin intermediul partenerilor locali îți punem la dispoziție o flota de peste 40 de autoturisme de închiriat.

Verifica Disponibilitate

Cum să rămâneți în siguranță în timp ce așteptați asistență rutieră?

Urgențele rutiere nu sunt doar frustrante, dar pot fi și periculoase. În timp ce companiile de asistenta rutiera ne scăpa de supărarea de a rămâne blocați pe drum ore în șir, este nevoie de ceva timp pentru ca ajutorul să sosească.

Cu toate acestea, așteptarea pe o autostradă sau pe un drum aglomerat poate fi periculoasă, așa că asigurați-vă că urmați acești pași pentru a fi în siguranță până la sosirea asistenței rutiere:

Tractari Auto Comfort-29